DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 32.5
3 gangen zonder dessert 36.5
4 gangen 39.5

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

 6 gangen proeverij menu

6 gangen voor €44.5
(alleen per tafel te bestellen)

VOORGERECHTEN

Kreeft 12
Romige kreeftensoep met salade van kreeft en jonge prei

Vitello tonnato 10
Dungesneden kalfsmuis met crème van tonijn en gemarineerde groenten

Biet * 9
Gerookte biet met remoulade, gegrilde venkel en blauwader kaas

Lever 11
Bonbon van eendenlever met mandarijn en zuurdesem toast

Steak tartaar 12
Tartaar van rundvlees met aardappel, hazelnoot en uitgebakken kaantjes

Zalm 10
Gerookte zalm op krokant korstdeeg met wasabi, appel en sjalot

Maïskip & Krab 12
Rouleau van maïskip met salade van Noordzee krab, krokante kippenhuid en Madeira

Gamba 10
Gestoomde dumplings met gamba en salade van komkommer, mango en koriander

Makreel 9
Rauwe makreel met gerookte mayonaise, pompoen en rode peper

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Zeetong 20
Gebakken zeetong met remoulade, gegrilde venkel en saus van kreeft

Kalfswang & Coquille 24
Langzaam gegaarde kalfswang met gebakken coquille, rode ui en kalfsjus

Kalf 20
Gegrilde kalfstaartstuk met cassoulet van witte bonen, knolselderij en saus van paddenstoelen

Ravioli * 20
Ravioli gevuld met aubergine en ricotta met saus van gepofte paprika

Eend 20
Gebakken tamme eendenborst met rode biet, zoet zure rode kool en specerijen jus

Duif 32
Op karkas gebraden Anjou duif met knolselderij, wortel en gevogelte jus

Steak van de dag (dagprijs)
Steak van de dag geserveerd met aardse groenten en bijpassende jus

DIELS steak 24
Gegrilde Amerikaanse steak met aardappel, asperge, paddenstoel en jus

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3,5
Gebakken lever 8

DESSERTS

Chocola & Basilicum 8
Crémeux van witte chocola en basilicum met ijs van yoghurt en passievrucht

Appel 8
Tartelette gevuld met appel, pistache en macadamia noten en Arabisch kruidenijs

Tipsy cake 8
Luchtige cake met rum, gepocheerde ananas en chocolade ijs

Mokka servies 8
Huisgemaakte zoete lekkernij met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur