DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 29
3 gangen zonder dessert 33
4 gangen 36

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

VOORGERECHTEN

Kreeft 9
Bisque van kreeft met peulvruchten en kreeftensalade

Pulled pork 9
Steamed bun met pulled pork, kimchi en piment mayonaise

Watermeloen * 9
Gemarineerde watermeloen met feta kaas en heldere tomaten bouillon

Steak tartaar 12
Tartaar van MRIJ rund van Piet met kool en saté kruiden

Tonijn & Langoustine 12
Tonijn met krokante langoustine, watermeloen, wasabi en shiso dressing

Makreel 9
Sashimi van makreel met salade van bleekselderij en venkel, oester en dressing van passievrucht

Marbré 12
Marbré van runderborst en eendenlever met rode biet, sinaasappel en vinaigrette van sjalot

Burrata * 9
Verse Italiaanse kaas met gemarineerde tomaat en vinaigrette van basilicum en tomaat

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Heilbot 19
Gebakken Heilbot filet met asperge. Morilles en saus van eekhoorntjesboord

Lam 28
Gebakken Hollandse lamsrug met couscous, tomaat en kruidige lams jus

Biefstuk van Piet 24
MRIJ Kogelbiefstuk van Piet van den Berg met aardappelsalade en jus

Rode mul 19
Gegrilde rode mul filet met couscous salade, tomaten crème en saus van gepofte paprika

Pompoen * 19
Ravioli gevuld met pompoen, dadel, pecorino en saus van peterselie en knoflook

Bavette 22
Gegrilde runderbavette met aardappelsalade en jus

Eend 19
Gebakken eendenborst met bataat, kool, shiitake en jus van eend met zwarte bonen

Kalf 19
Langzaam gegaarde kalfssukade met peulvruchten crème, asperge en saus van morille

Wij serveren de hoofdgerechten met verse friet
* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Groene salade * 3.5
BBQ spitskool met caesar dressing 5
Gebraiseerde bloemkool * 5
Gebakken lever 8
Aardappel salade met vadouvan * 5

DESSERTS

Perzik 7
Gemarineerde perzik met framboos, vanille en perzik sorbet

Clafoutis 7
Clafoutis van kersen met kwarkroomijs en kersen saus

Chocolade 8
Taartje van bittere chocolade met caramel en roomijs

Coupe DIELS 7
Coupe met aardbeien, frambozen, lychee en sorbet van roodfruit

Friandises 7
Huisgemaakte kleine zoete hapjes met koffie of thee naar keuze

Kaas 10
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur