DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 29
3 gangen zonder dessert 33
4 gangen 36

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

 6 gangen proeverij menu

6 gangen voor €40,-
(alleen per tafel te bestellen)

VOORGERECHTEN

Knoflook * 8
Crème soep van gepofte knoflook met witte bonen en buikspek

Kalf 12
Tartaar van kalfsvlees met soft-shell crab en piment

Wageningsch roem * 9
Geroosterde bloemkool met crème van piccalilly, romige oude kaas en artisjok

Pastinaak * 12
Geroosterde pastinaak met bloedworst, paddenstoelen en crème van pastinaak

Entrecote 9
Dungesneden entrecote met sambal, paddenstoel en zoet zure sjalot

Hamachi 9
Sashimi van hamachi met yuzu, bleekselderij en kroepoek van ossenstaart

Marbré 12
Marbré van hertenbout & eendenlever met rode biet en specerijen

Zalm 9
Gerookte zalm met komkommer, cashewnoten en schuim van kerrie en kokos

King crab 14
Salade van King crab met gepocheerd ei, Hollandaisesaus en aardappelkaantjes

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Snoekbaars 19
Gebakken snoekbaars met fondant aardappel, zuurkool en Madeira jus

Zeebaars 19
Gegrilde zeebaars met orzo pasta, paddenstoelen en vinaigrette met lavas

Ravioli * 19
Ravioli gevuld met eidooier, paddenstoel, truffel en saus van gepofte knoflook

Sukade 22
Langzaam gegaarde runder sukade met aardappel crème, truffel en jus

Hert 24
Gegrilde hertenrugfilet met pastei van hertenbout, pastinaak en jus met harissa

Eend 26
Gebakken kooi eend met aubergine, eendenbout, spitskool en gevogeltejus met miso

Steak van de dag (dagprijs)
Steak van de dag geserveerd met aardse groenten en bijpassende jus

DIELS steak 22
Gegrilde Amerikaanse steak met aardappel, marloeskes ui, pastinaak en jus

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3,5
Gebakken lever 8

DESSERTS

Baileys 7
Mousse van Baileys met hazelnoot roomijs en meringue

Mango 7
Mango cremeux met bramen, pistache en sorbet van bramen

Mandarijn & passievrucht 7
Mousse van passievrucht met witte chocolade en sorbet van mandarijn

Friandises 7
Huisgemaakte kleine zoete hapjes met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur