DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 29
3 gangen zonder dessert 33
4 gangen 36

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

VOORGERECHTEN

Tonijn 12
Tonijn met peulvruchten, chorizo en paprika vinaigrette

Pulled Pork 9
Steamed bun met pulled pork, kimchi en piment mayonaise

Burrata * 9
Verse Italiaanse kaas met witte asperge, fregola, basilicum en tomaten vinaigrette

Steak tartaar 12
Tartaar van MRIJ rund van Piet met kool en saté kruiden

Manchego * 9
Manchego met zoete aardappel, courgette, wortel en sjalot vinaigrette

Maiskip 9
Maiskip filet met krokante kippenhuid, rode peper, lavas en croûte van ham en kaas

Gazpacho * 9
Gazpacho van rode biet met gamba, feta en tomaat

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

TUSSENGERECHTEN

Asperge * 8
Crème soep van witte asperges met gerookte paling en peterselie

Kabeljauw 12
Papillotte van kabeljauw met kokos, rode peper en bosui

Lam 12
Ravioli gevuld met lamstoof, wilde komkommer en asperge

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Zeewolf 19
Gebakken zeewolf filet met peulvruchten, sesam en boter saus met limoen

Lam 20
Geroosterde lamsbout met witte asperge, tomaat en lamsjus

Entrecôte 24
Runder entrecôte van de grill met boleet en gebrande boter

Dorade 19
Gegrilde dorade filet met peulvruchten, polenta en paprika vinaigrette

Asperge * 19
Witte asperges met aardappel crème, gepocheerd ei en peterselie vinaigrette

Ossenhaas 28
Gegrilde ossenhaas met aardappel, paddenstoelen en jus

Kalfswang 22
Gestoofde kafswang met bataat crème, paksoi en uitgebakken kaantjes

Procureur 19
Berkshire procureur met paprika, asperge en vinaigrette van sjalot

Wij serveren de hoofdgerechten met verse friet
* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Groene salade * 3.5
Mini Brussels witlof met gruyère * 5
Witte asperges 4st * 8
Gebakken lever 8

DESSERTS

Rabarber 7
Compôte van rabarber met amandel cake en kwark ijs

Matcha 7
Mouse van Japanse groene thee met roodfruit, lychee en yoghurt ijs

Crème brûlée 7
Gekarameliseerde vanille crème

Coupe DIELS 7
Coupe met aardbeien, frambozen en sorbet van roodfruit met champagne

Friandises 7
Huisgemaakte kleine zoete hapjes met koffie of thee naar keuze

Kaas 10
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur