Donderdag 26 september

VOORGERECHTEN

Kreeft 10
Romige kreeftensoep met salade van kreeft en bosui

Pastrami 10
Runderpastrami met aardappel, rode ui en paddenstoelen

Watermeloen * 10
Gemarineerde watermeloen met feta, tomaat, olijf en piment mayonaise

Coquille 15
Sashimi van coquille met zeewier, venkel, waterkers en nori
(supplement 5 gram Baerii kaviaar 15)

Steak tartaar 12
Tartaar van rundvlees met in tempura gebakken ui en tartaarsaus

Kabeljauw 10 
Ceviche van kabeljauw met mango, rode peper, pinda en lavasmayonaise

Dimsum 10
Gestoomde dimsum van eend met komkommer en palingbouillon

Tonijn 12
Tartaar van tonijn met quinoa, kokos, pompoen en sesammayonaise

Linzen * 10
krokant filodeeg met rode linzen, tomaat, paprika, artisjok en kikkererwten crème

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Heilbot 20
Gebakken Heilbotfilet met paddenstoelen, Lardo di Collonata  en cantharellenjus

Rode Mul 20
Gebakken rode mul filet met aubergine, tomaten crème en vissaus met dashi

Kip & Kalf 22
Gegrilde maiskipfilet met kalfszwezerik, witlof, witte bonen, chorizo en kalfsjus

Risotto * 20
Risotto met gepocheerd ei, groene asperge, bospeen, truffelpecorino en Picual extra virgin olijfolie

Ossenstaart 20
Gestoofde ossenstaart met truffel, paddenstoelen en pomme dauphine

Eend 20
Gebakken eendenborst met pinda, taugé, shiitake en eendenjus met zwarte bonen

DIELS steak 22
Gegrilde Black Angus sukade steak met zoete aardappel, Chinese kool en kalfsjus
(supplement gebakken lever 8)

Entrecôte 28 p.p.
[400 gram voor twee personen]
Nieuw Zeelands Ocean beef Entrecôte, gegrild op de Big Green Egg met gepofte kriel aardappel, rode ui, merg en kalfsjus
(supplement gebakken lever 8)

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3.5
Witlof salade met pecannoten en blauwe kaas 3,5

DESSERTS

Mandarijn 8
Crémeux van mandarijn met witte chocolade, basilicum en passievrucht sorbet

Crème brûlée 8
Gebrande vanille crème

Chocolade 8
Bonbon van roomijs, biscuit, bittere chocolade en karamel

Mokka servies 8
Huisgemaakte zoete lekkernijen geserveerd met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’ met bijpassende garnituur