DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 29
3 gangen zonder dessert 33
4 gangen 36

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

 6 gangen proeverij menu

6 gangen voor €40,-
(alleen per tafel te bestellen)

VOORGERECHTEN

Pompoen * 9
Crème soep van pompoen met citroengras, kokos en rode peper

Rendang 9
Gestoofd rundvlees met steamed bun, sajoer boontjes en mango

Rode biet * 9
Rode biet van de BBQ met Pierre Robert kaas, olijf en sinaasappel olie

Steak tartaar 12
Tartaar van MRIJ rund van Piet met kool en saté kruiden

Entrecote 9
Dungesneden entrecote met sambal, paddenstoel en zoet zure sjalot

Makreel 9
Sashimi van makreel met wortel, taugé en pinda mayonaise

Buikspek 10
Marbré van buikspek en aardappel met aardpeer en saté kruiden

Zalm 9
Gerookte zalm met mayonaise van zwarte sesam en krokante brickdeeg

Gamba 9
Salade van gamba’s met zoet zure komkommer en lavas

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw 19
Gebakken kabeljauw met crème van schaaldieren, artisjok en saffraan saus

Vis naar dag aanbod (dagprijs)
Catchdrive vis, de meest verse vis gekocht terwijl de boot nog op zee is.

Quiche * 19
Quiche gevuld met blue stilton, kweepeer en pompoen

Ossenstaart & Coquille 22
Gekonfijte ossenstaart met coquille, aardappel, zoete ui en violet mosterd

Kalf 20
Langzaam gegaarde kalfsentrecote met aardappel taartje, asperge en jus met paddenstoelen

Eend 19
Gebakken eendenborst met bataat, kool en shiitake en jus van eend met zwarte bonen

Ossenhaas 28
Gebakken ossenhaas met mais, groene asperges en jus

DIELS steak 22
Gegrilde Amerikaanse steak met aardappel, ui, merg en jus met lavas

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3,5
Gebakken lever 8

DESSERTS

Sinaasappel 7
Sinaasappel tarte tatin met yoghurt en sinaasappel sorbet

Rood fruit 7
Rood fruit met yoghurt, dragon en sabayon van champagne

Chocolade 8
Warm taartje van bittere chocolade met roomijs

Friandises 7
Huisgemaakte kleine zoete hapjes met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur