DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 32.5
3 gangen zonder dessert 36.5
4 gangen 39.5

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

 6 gangen proeverij menu

6 gangen voor €44.5
(alleen per tafel te bestellen)

VOORGERECHTEN

Asperge * 10
Romige aspergesoep met gerookte paling en peulvruchten

Kalfsmuis 10
Dungesneden kalfsmuis met rundermerg, kwartel ei en framboos mosterd vinaigrette

Witlof * 9
Salade van witlof met blauwe klaver kaas, peer en salade van couscous en pecannoten

Zwezerik 12
Krokante gebakken kalfszwezerik met gerookte paling en crème van peulvruchten

Steak tartaar 12
Tartaar van rundvlees met in bierbeslag gebakken oester en crème van peterselie

Tonijn & Langoustine 12
Tonijn met krokante langoustine, watermeloen, wasabi en shiso dressing

Maïskip 10
Maiskip met crème van zoete aardappel, pompoen en krokante kippenhuid

Gamba 10
Gestoomde gamba dumplings met komkommer, mango en koriander

Rendang 10
Gestoofd rundvlees met wonton, asperge en paddenstoelen

*Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Tarbot 22
Op de graad gebakken tarbot met broccoli, crème van knolselderij en paling bouillon

Zeebaars 20
Gegrilde zeebaars met asperges, aardappelcrème met harissa en boter saus met sinaasappel

Kalf 20
Gegrilde kalfstaartstuk met asperges, peulvruchten en saus van eekhoorntjesbrood

Asperges * 20
Asperges met polenta, kwartel ei, crème van tomaat en pecorino

Lam 22
Gebakken lamsfilet met lamspastei, asperge, tomaat en jus van lam

Piepkuiken 20
Op karkas gebakken piepkuiken van de Big Green egg met gerookte paprika en rode peper

Ossenhaas 28
Ossenhaas met gegrilde groente, aardappelcrème en kalfsjus

Bavette 22
Bavette met gegrilde groente, aardappelcrème en kalfsjus

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3.5
Witlof salade met pecannoten 3,5
Gebakken lever 8

DESSERTS

Matcha 8
Crémeux van witte chocola en matcha met aardbeien en yoghurt ijs

Rabarber 8
Tartelette gevuld met rabarber compote, vanille crème en sorbet van dragon

Perzik 8
Bonbon van perzik met chocolade, framboos en sorbet van perzik

Mokka servies 8
Huisgemaakte zoete lekkernij met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten kaas van Het Zuivelhoekje met bijpassende garnituur