Handleiding DIELS bij-je-thuismenu
Verwarm de oven voor op 180 graden en haal het voorgerecht en hoofdgerecht een half uur voordat je het wilt gaan eten uit de koelkast
Gerookte zalm met Hollandse asperge, aardappel en lavas
-Schep het voorgerecht over op een bord en verdeel de vinaigrette over het gerecht
Romige Hollandse aspergesoep met doperwten (optioneel)
- Verwarm de soep in een sauspan
- Schenk de warme soep in een warm diepe bord
Langzaam gegaarde kalfswang met witte asperges, stamppot van raapstelen en zwarte bonen saus
-Verwarm de oven voor op 180 graden
-Verwarm de saus in een sauspannetje
-Plaats het bakje met het hoofdgerecht en de garnituur, 10 minuten, in de voorverwarmde oven
-Als alles warm is leg je alle ingrediënten op een warm bord en schenk de warme saus over het gerecht
Tartelette met Zwitserse room, aardbeien en basilicum
-Het dessert is klaar om van genoten te worden
Handleiding vegetarische DIELS bij-je-thuismenu
Verwarm de oven voor op 180 graden en haal het voorgerecht en hoofdgerecht een half uur voordat je het wilt gaan eten uit de koelkast
Gemarineerde tomaat met radijs, zoetzure komkommer en lavas vinaigrette
-Schep het voorgerecht over op een bord en verdeel de vinaigrette over het gerecht
Romige Hollandse aspergesoep met doperwten (optioneel)
- Verwarm de soep in een sauspan
- Schenk de warme soep in een warm diepe bord
Hollandse asperges met stamppot van raapstelen en eekhoorntjesbrood saus
- Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht
- Verwarm de saus in een sauspannetje
- Plaats het bakje 10 minuten in de voorverwarmde oven
- Als alles warm is leg je de ingredienten op een warm bord en lepel de warme saus over het gerecht
Tartelette met Zwitserse room, aardbeien en basilicum
-Het dessert is klaar om van genoten te worden
DIELS bij-je-thuis gerechten
Verwarm de oven voor op 180 graden en haal de gerechten een half uur voor consumptie uit de koelkast
Aspergesoep
Verwarm de soep, al roerend, in een pannetje tot dat het gaat koken
Runderhaas
Verwarm de aardappeltjes 10 minuten op 180 graden (in een voorverwarmde oven) en verwarm de runderhaas, in het bakje en zonder deksel, 8 minuten op 180 graden. Verwarm de saus in een sauspannetje
Hollandse asperges
Verwarm het gerecht voor 10 minuten (in een voorverwarmde oven) op 180 graden en verwarm de saus in een sauspannetje
Lam
Verwarm het gerecht 8 minuten in de voorverwarmde oven en verwarm de saus in een sauspannetje
DIELS ribs
Verwarm de ribs en de aardappels, in het bakje en zonder deksel, 12 minuten (in een voorverwarmde oven) op 180 graden