Handleiding DIELS bij-je-thuismenu

Gerookte paling met peulvruchten, lavas, knolselderij en krokant filodeeg

1. Schep de knolselderijsalade op een bord

2. Leg op de salade de krokante filodeeg

3. Schep daarop de paling met peulvruchten

4. Maak het voorgerecht af de lavas vinaigrette


Gegrilde runderborst met polenta, asperge en saus van gepofte paprika

1.       Verwarm de oven voor op 180 graden

2.  verwarm de saus in een sauspannetje (niet koken)

3. verwarm het bakje met de runderborst en de garnituur voor 10 minuten in de oven

na 10 minuten

1. leg de polenta en de groenten op een warm bord

3. leg de runderborst daar schuin bovenop

4. lepel de warme saus over het gerecht


Gemarineerde ananas in specerijen met kokos en citrus yoghurt 

1. schep cremeux van kokos en de ananas op een bord

2. verdeel de citrus yoghurt over de ananas

3. verdeel de crumble over het dessert

Handleiding DIELS bij-je-thuismenu vegetarisch

Krokante filodeeg met peulvruchten, feta en vinaigrette van lavas

1. Schep de knolselderijsalade op een bord

2. Leg op de salade de krokante filodeeg

3. Schep daarop de feta met peulvruchten

4. Maak het voorgerecht af de lavas vinaigrette

 

 Aardappel gnocchi met asperge, bimi, pecorino en saus van gepofte paprika

1.       Verwarm de oven voor op 180 graden

2.  Verwarm de saus in een sauspannetje (niet koken)

3. Verwarm het bakje (ZONDER DE KAAS) in de oven voor 8 minutebn

Na 8 minuten

1.       Leg de gnocchi en de groente op een warm bord

2.       Lepel de warme saus over het gerecht

3. Verdeel de kaas over het gerecht

Gemarineerde ananas in specerijen met kokos en citrus yoghurt 

1. schep cremeux van kokos en de ananas op een bord

2. verdeel de citrus yoghurt over de ananas

3. verdeel de crumble over het dessert