Taco tonijn met kimchi en radijs 6
Pata Negra 15
Manchego met kweepeergelei 10
Oester met sjalot en frambozen-rodewijnazijn 4
Driegangenmenu 47,50
Viergangenmenu 57,50
Vijfgangenmenu 67,50
Burrata 16
Gemarineerde burrata met tomaat, basilicum, krokant zuurdesem, artisjok, crème van aubergine en saus van rucola.
Rode biet 16
Gemarineerde rode biet met gazpacho van komkommer en olijf, radijs, kroepoek van rode biet en crème van yoghurt.
Makreel 16
Sashimi van makreel met zoetzure koolrabi, kokos, limoenblad en krokante aardappel met mosterd.
Buikspek 18
Zacht gegaard buikspek met crème van aardpeer, yuzu, miso en saus van aardpeer en kombu.
Steak tartaar 18
Tartaar van rundvlees met witte kool, krokante aardappel en lavascrème.
Tonijn & Langoustine 18
Sashimi van tonijn met gemarineerde watermeloen, wasabi, yuzu en langoustine in tempura.
Zalm 18
Geschroeide groene asperge met gerookte zalm, crème van peterselie, kappertjes en vinaigrette van grove mosterd.
Broccoli 28
Geroosterde broccoli met polenta, crème van prei, zeekraal, hazelnoot, chili en Hollandaise met prei.
Schol 30
Gebakken scholfilet met flan van kreeft, chorizo, tomaat, lamsoren, artisjok, oregano en botersaus met dashi.
Tong 38
Gegrilde zeetong met gerookte paling, aardappelcrème, peulvruchten en botersaus.
Ossenstaart & Lever 34
Ravioli gevuld met gestoofde ossenstaart en lever, witte asperge, morille en saus van asperge en pinda.
Kalf 32
Gegrilde kalfsentrecote met langzaam gegaarde kalfswang, Chinese kool, crème van eekhoorntjesbrood en morillejus.
Lam 32
Gebakken lamsfilet met een persillade van groene kruiden, rodecurrycrème, aubergine en krokant gebakken lamsnek.
Ossenhaas 38
Rosé gebakken ossenhaas met aardappelcrème, aardpeer, asperge en rodewijnjus.
Bijgerechten
Portie verse friet 5
Witlofsalade 5,5
peer, pecannoten en blauwekaascrème
Chocolate & Kers 10
Pâté van bittere chocolade met kersen, crème van kersen en yoghurtijs.
Pêche Melba 10
Crèmeux van witte chocolade en amandel, met vanilleganache, framboos en perziksorbet.
Watermeloen 10
Crème van kokos en vanille met watermeloen, munt, gel van rode peper en limoensorbet.
Friandises 7
Huisgemaakte zoetigheden voor bij de koffie of thee.
Kaas 15
Selectie van Europese kazen met bijpassende garnituren.