- Chefs verrassingsmenu -

3 gangen 32.5 (Wijnarrangement 16.5)

- Jubileummenu -
Om te vieren dat wij 5 jaar bestaan!

5 gangen 45 (wijnarrangement 27.5)

a la carte

- VOORGERECHTEN -

RODE BIET 10

Gemarineerde rode biet met geitenkaas crème, krokante venkel en dille olie

OLDE REMEKER 10

Olde Remeker met crème van artisjok, gebrande artisjok, piccalilly en krokante wonton

KREEFT 18

Kreeft met aardappel salade, mango, prei van de Big Green Egg en saffraan mayonaise 

MAKREEL 14

Geschroeide makreel met kimchi, wortel en vinaigrette met mosselen

MARBRÉ 14

Marbré van eendenlever en runderborst met vinaigrette van sjalot en specerijen

STEAK TARTAAR 14

Tartaar van rundvlees met Amsterdams zuur, piment en krokante Parmezaanse kaas

- HOOFDGERECHTEN -

GNOCCHI* 20

Gnocchi met pecorino, gerookte eidooier, amandel en saus van gepofte knoflook 

HEILBOT 22

Gegrilde heilbot met Lardo, salade van aardpeer en saus van ansjovis

RODE MUL  24

Gebakken rode mul met krokante aubergine, paprika en vissaus met dashi

RIBEYE 28

Rose gebakken runder ribeye met peulvruchten, groene asperge en kalfsjus

LAM 24

Gebakken lamsrack met een krokante lamsschouder dumpling, aubergine, zwarte curry en lamsjus

KALFSUCADE 22

Langzaam gegaarde kalfsucade met aardappel taart, bospeen, peulvruchten en violet mayonaise

 

EXTRA’S

Krieltjes met mierikswortel mayonaise 4

Portie bimi met satékruiden 8

Witlof salade met pecannoten en blauwe kaas 3.5

Gebakken lever 8

 

- NAGERECHTEN -

PERZIK 8

Crémeux van perzik met gepocheerde perzik, rood fruit gel en abrikoos sorbet

WITTE CHOCOLADE 8

Ganache van witte chocolade en bloedsinaasappel met rabarber compote en yoghurt ijs

FRIANDISES 8

Huisgemaakte zoete lekkernijen geserveerd met koffie of thee naar keuze

KAAS  15

Vijf soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’ met elk een bijpassend garnituur