Chefs verrassingsmenu

3 gangen 37,50
4 gangen 45
5 gangen 52,50

Aperitiefhapjes

Cecina de Leon (80 gram) 10
Pata Negra (70 gram) 12
Oester met sjalot en framboos-rode wijnazijn 4
Pimentos de padron met gerookte zeezout 6

Voorgerechten

Kreeftensoep  12
Romige kreeftensoep met knolselderij en lamsoren

Buikspek 13
In ketjap en citroen gemarineerde buikspek met noedels, saté en bouillon van pandan

 Burrata  12
Burrata met tomaat, salade van fregola, crème van tomaat en basilicum vinaigrette

Vitello Tonato 14
Dungesneden kalfsmuis met tonijn mayonaise, gedroogde kappertjes en peterselie

Steak tartaar 14
Tartaar van rundvlees met salade van fregola en dragon, krokante wonton en haringkuit

Tonijn & Langoustine 16
Gemarineerde tonijn met geroosterde watermeloen, tempura langoustine, ponzu vinaigrette en wasabi

Knolselderij 12
Geroosterde knolselderij met peulvruchten, vinaigrette van rode peper en paprika en krokante Olde Remeker

Zalm 14
Gerookte zalm met crème van avocado, sesam, zoetzure Japanse radijs en miso

Hoofdgerechten

Schol  24
Rouleau van schol met krokant kataifi deeg, snijbonen  en saus van mosselen

Kreeft 38
Hele Canner kreeft met gerilde groenten, fregola en knoflook saffraan mayonaise  

Kip & Zwezerik  26
Gegrilde Zwartpootkip met krokant gebakken zwezerik, appel mosterdvinaigrette en dragonjus

Dosa 24
Dosa met geroosterde aubergine, beluga linzen, yoghurt, granaatappel en saus van Colombo-kerrie

Lam 28
Gebraden lamsbiefstuk met persillade, krokante wonton, lamsstoof, paksoi en lamsjus

Sukade steak 24
Gegrilde sukade steak met pomme Anna, knolselderij, ui en dragon jus

Entrecote 30
Gegrilde entrecote met rode ui, violet mosterd, bospeen en kalfsjus

Portie verse friet 4
Salade van witlof met blauwe kaas en peer 5
Gebakken eendenlever 8

Desserts

Tartelette 9
Tartelette gevuld met bittere chocolade, gezouten karamelpasta en framboos

Rabarber  9
Compote van rabarber met crème van witte chocolade, sorbet van vlierbloesem en schuim van gember

Kersen 9
Betuwse kersen met cremeux van yoghurt, sponscake van yoghurt en kersen sorbet

Friandises 9
Zoete lekkernijen met koffie of thee naar keuze

Kaas  15
Vier soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’