Chefs verrassingsmenu
3 gangen 42,50
4 gangen 50
5 gangen 57,50
Aperitiefhapjes
Tonijn “rolmops” 4
Manchego met kweepeer 10
Oester met sjalot en framboos-rode wijnazijn 4
Pata Negra 13
Voorgerechten
Kabeljauw 16
Ceviche van kabeljauw met artisjok, krokante inktvis en barigoule
Zalm 16
Gerookte zalm met asperge, eidooier, prei en avocado crème
Pompoen & Geitenkaas* 14
Pompoen met geitenkaas, rode biet, rettich en vinaigrette van groene olijf
Kalfsmuis 18
Dungesneden kalfsmuis met krokant gebakken zwezerik, spinazie en paddenstoelen crème
Asperge* 14
Geschroeide asperge met eidooier, schuim van asperge en vinaigrette van hazelnoot en peterselie
Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met courgette, dragon crème en krokante aardappel
Tonijn 16
Tartaar van tonijn met tamarinde, koolrabi en raapstelen
Hoofdgerecht
Kalfshaas 32
Gebakken kalfshaas met krokante asperge, crème van peulvruchten en jus van morilles
Schol 26
Gegrilde scholfilet met fregola, geroosterde artisjok, crème van artisjok en saus van ansjovis
Polenta* 24
Polenta gevuld met rode paprika, linzen, manchego, artisjok en saus van peulvruchten met lavas
Zwezerik & Paling 28
Geglaceerde zwezerik met gerookte paling, linzen, spinazie, sesam, aardpeer en jus van nori
Lam 26
Lamsrack met ravioli van lamsschouder en paprika met aubergine en jus van lam en harissa
Zwartpoot kip 26
Rouleau van zwartpootkip met tandoori, Pana Puri gevuld met kippenlever crème en mango en gevogelte jus met vadouvan
Tournedos 32
Gebakken tournedos met kaantjes, prei, polenta en saus van groene peper en dragon
Supplementen
Portie verse friet 4,5
Salade van witlof met blauwe kaas en peer 5,5
Nagerecht
Perzik 10
Gepocheerde perzik met mouse van perzik en witte chocolade, vanille, framboos en citroen sorbet
Vlierbesbloesem 10
Crémeux van vlierbesbloesem en witte chocolade, Griekse yoghurt met framboos
Rabarber & Matcha 10
Panna cotta van matcha met compote van rabarber, yoghurt en schuim van rabarber
Friandises 6
Huisgemaakt zoete lekkernijen
Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’