Chefs verrassingsmenu

3 gangen 45
4 gangen 55
5 gangen 65

 Voorgerechten

Beekridder 16
Gerookte beekridder met venkel, komkommer, kroepoek van venkel  en vinaigrette van komkommer en kersenazijn

Watermeloen 14
Gemarineerde watermeloen met feta, basilicummayonaise, zoetzure tomaat en vinaigrette van tomaat

Langoustine 16
In tempura gebakken langoustine met geroosterde groene asperge en crème van gerookte waterkers  

Tonijn & Kalf 16
Sashimi van tonijn met kalfstartaar, wasabi mayonaise, cashewnoten en vinaigrette van ponzu en limoen 

Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met witte kool, krokante aardappel en crème van lavas en sesam  

Rode biet 14
Geroosterde rode biet met crème van geitenkaas, radijs, zwarte olijf en vinaigrette van dille 

 Hooofdgerechten

Risotto 26
Risotto met gepocheerd ei, Parmazaanse kaas, spinazie en saus van heilige basilicum

Kabeljauw 30
Gebakken kabeljauwfilet met crème van bloemkool en spekbokking, gekonfijte prei en saus van gerookte paling   

Zwartpootkip 26
Rouleaux van zwartpootkip met krokante polenta, crème van zwarte bonen en gevogeltejus  

Entrecote 30
Gegrilde runderentrecote met runderpastrami,
spitskool, koolrabi en morillejus 

Ravioli 26
Ravioli gevuld met ricotta, king boleet, verse truffel,
spinazie en saus van eekhoorntjesbrood 

DIELS steak 30
Rose gebakken sukade steak met aardappel crème, king boleet, meiknol en rode wijnjus  

 Supplementen

Portie verse friet 4.5
Hollandse kropsla met olijf, radijs, Parmezaanse kaas en limoenmayonaise 5.5

 Desserts  

Framboos 10
Crèmeux van witte chocolade en framboos met framboos, dragon en yoghurt sorbet   

Kersen 10
Parfait van kersen met yoghurt sorbet en crème van witte chocolade en verveine

Matcha 10
Crèmeux van matcha met aardbei, lychee, sorbet van rood fruit en merengue

Friandises 7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee

Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’