Chefs verrassingsmenu
3 gangen 45
4 gangen 55
5 gangen 65
Voorgerechten
Shiitake 14
Shiitake met koolrabi, crème van eekhoorntjesbrood en vinaigrette van tamarinde en lavas
Watermeloen 14
Gemarineerde watermeloen met feta, basilicummayonaise, zoetzure tomaat en vinaigrette van tomaat
Beekridder 16
Gerookte beekridder met venkel, komkommer, kroepoek van venkel en vinaigrette van komkommer en kersenazijn
Gamba 16
Salade van gamba met dragon, pompoen, crème van zwarte bonen en citroen vinaigrette
Kingfish 18
Sashimi van kingfish met avocado, wilde postelein en vinaigrette van dashi en bonito
Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met piccalilly mosterd, radijs en kroepoek van gele curry
Entrecote 16
Dungesneden entrecote met beukenzwam, krokante kappertjes, rucola en sambal
Hoofdgerechten
Polenta 26
Polenta van rode biet met krokante filodeeg, witte kool, pistache en saus van dille
Coquilles 30
Geroosterde coquilles met crème van aardappel, hazelnoot, witlof en beurre noisette
Zeebaars 30
Gebakken zeebaarsfilet met artisjok, tomaat en saus van peterselie, citroen en ansjovis
Zwartpootkip 26
Rouleau van zwartpootkip met bimi, crème van knolselderij en zwarte bonen en gevogeltejus met vadouvan
Ossenstaart 30
Langzaam gegaarde ossenstaart met lever, brioche, rode ui chutney, pompoencrème en rode wijnjus
DIELS steak 32
Rosé gebakken sukade steak met aardappel crème, king boleet, meiknol en rode wijnjus
Supplementen
Portie verse friet 4,5
Witlof salade met appel, rozijnen en dragonmayonaise 5,5
Desserts
Framboos 10
Crèmeux van witte chocolade en framboos met frambozen, dragon en yoghurt sorbet
Chocolade 10
Pâté van bittere chocolade met bramen, pistache en sorbet van bramen
Ananas 10
Gemarineerde ananas met sorbet van limoen en crèmeux van yoghurt, limoen en vanille
Friandises 7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee
Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’