Chefs verrassingsmenu

3 gangen 45
4 gangen 55
5 gangen 65

 Voorgerechten

Shiitake 14
Shiitake met koolrabi, crème van eekhoorntjesbrood en vinaigrette van tamarinde en lavas   

Watermeloen 14
Gemarineerde watermeloen met feta, basilicummayonaise, zoetzure tomaat en vinaigrette van tomaat

Beekridder 16
Gerookte beekridder met venkel, komkommer, kroepoek van venkel en vinaigrette van komkommer en kersenazijn 

Gamba 16
Salade van gamba met dragon, pompoen, crème van zwarte bonen en  citroen vinaigrette  

Kingfish 18
Sashimi van kingfish met avocado, wilde postelein en vinaigrette van dashi en bonito 

Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met piccalilly mosterd, radijs en kroepoek van gele curry  

Entrecote 16
Dungesneden entrecote met beukenzwam, krokante kappertjes, rucola en sambal 

 Hoofdgerechten

Polenta 26
Polenta van rode biet met krokante filodeeg,
witte kool,  pistache en saus van dille  

Coquilles 30
Geroosterde coquilles met crème van aardappel, hazelnoot, witlof en beurre noisette

Zeebaars 30
Gebakken zeebaarsfilet met artisjok, tomaat en saus van peterselie, citroen en ansjovis  

Zwartpootkip 26
Rouleau van zwartpootkip met bimi, crème van knolselderij en zwarte bonen en gevogeltejus met vadouvan  

Ossenstaart 30
Langzaam gegaarde ossenstaart met lever, brioche, rode ui chutney, pompoencrème en rode wijnjus

DIELS steak 32
Rosé gebakken sukade steak met aardappel crème, king boleet, meiknol en rode wijnjus  

Supplementen 

Portie verse friet 4,5 

Witlof salade met appel, rozijnen en dragonmayonaise 5,5

 Desserts  

Framboos 10
Crèmeux van witte chocolade en framboos met frambozen, dragon en yoghurt sorbet   

Chocolade 10
Pâté van bittere chocolade met bramen, pistache en sorbet van bramen   

Ananas 10
Gemarineerde ananas met sorbet van limoen en crèmeux van yoghurt, limoen en vanille

Friandises 7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee

Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’