6 gangen proeverij menu

6 gangen voor €45
(alleen per tafel te bestellen)

DIELS VERRASSINGSMENU *

Wilt u zich laten verrassen door Dietmar en zijn brigade, kies dan voor ons verrassingsmenu. Om de avond helemaal compleet te maken, heeft Elsko bij elke gang een passend glas wijn uitgezocht. Ook bij uw à la carte gerechten kunnen wij een wijn advies geven.

3 gangen 32.5
3 gangen zonder dessert 36.5
4 gangen 39.5

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

VOORGERECHTEN

Zuurkool * 10
Romige zuurkoolsoep met traag gegaard spek en knolselderij

Marbré 12
Marbré van gerookte hertenham en eendenlever met vinaigrette van rode biet

Langoustine 12
Krokant gebakken langoustine met rode biet, gerookte yoghurt en kappertjes vinaigrette

King crab 15
Cocktail van king crab met gepocheerd ei en krokante aardappel
(supplement 5gram Baerii kaviaar 15)

Steak tartaar 12
Tartaar van rundvlees met spitskool, pinda en gepocheerd ei

Makreel 10
Sashimi van makreel met zoetzure radijs, pinda crème en schuim van wortel en duindoornbes

Dimsum * 10
Gestoomde dimsum van shiitake met kimchi en seroendeng

Zalm 12
Tartaar van zalm met miso, crème van zuring en vinaigrette van scheermes

Pastrami 10
Runderpastrami met salade van aardpeer, krokant filodeeg en lavas

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

HOOFDGERECHTEN

Eekhoorntjesbrood * 20
Eekhoorntjesbrood met pastinaak, ei, trofie pasta, gerookte soja saus en truffel

Kalf 22
Gestoofde kalfswang met krokant gebakken kalfszwezerik, palmkool en appel

Ossenhaas 28
Gebakken ossenhaas met paddenstoelen, truffel en jus
(supplement gebakken lever 8)

Corvina 22
Gebakken corvinafilet met scheermes, kokkels, pandan en schaaldieren vinaigrette

Snoekbaars 20
Gebakken snoekbaarsfilet met zuurkool en saus van gerookte soja

Haas 28
Hazenrug wellington met crème van groene kool en hazenjus

Duif 22
Gebakken wilde duivenborst met pastinaak, appel en jus

Hert 22
Gebakken hertenbiefstuk met zoetzure rode kool, pastinaak crème en hertenjus

* Deze gerechten zijn vegetarisch of kunnen in een vegetarische variant bereid worden.

SUPPLEMENTEN

Verse friet 3
Groene salade 3.5
Witlof salade met pecannoten en blauwe kaas 3,5

DESSERTS

Banaan 8
Parfait van banaan met crème van witte chocolade en krokante banaan

Crème brûlée 8
Gebrande specerijen crème

Ananas 8
Tarte tatin van ananas met roomijs

Friandises 8
Huisgemaakte zoete lekkernijen geserveerd met koffie of thee naar keuze

Kaas 13
Vier soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’ met bijpassend garnituur