Chefs verrassingsmenu
3 gangen 42,50
4 gangen 50
5 gangen 57,50

Aperitiefhapjes
Manchego met kweepeer 10
Cecina de Leon 11
Pata Negra 13
Oester met sjalot en framboos-rode wijnazijn 4

Voorgerechten

Sukade 16
Zacht gegaarde Livar sukade met langoustine in tempura en langoustine vinaigrette

Pompoen* 14
Spaghetti van pompoen met Brummelse geitenkaas, soja parels en hazelnoot

 Tonijn 16
Geschroeide tonijn met paksoi, venkel, druiven gemarineerd in ponzu en citroenmayonaise   

Shiitake* 14
Shiitake met framboosazijn, koolraap, kwartelei, lardo en vinaigrette van rode ui en morilles

Paling 18
Gerookte paling met brioche, aardappelsalade en crème fraîche met bieslook

Eendenbout 14
Gestoomde dimsum van eendenbout met rettich, sesam, bosui en hoisinsaus  

Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met salade van tapioca, dragon, bieslook en krokante knolselderij  

Hoofdgerecht

Ossenstaart & Coquille 26
Langzaam gegaarde ossenstaart met coquille, bloemkool, paddenstoelen en saus van eekhoorntjesbrood

Heilbot 26
Gebakken heilbotfilet met miso, gekonfijte prei, truffel en saus van gerookte paling

Fazant 26
Fazantenfilet met crème van witte bonen, spruiten, witlof en saus van fazant   

Gnocchi* 24
Gnocchi met prei, witlof, truffel pecorino en saus van eekhoorntjesbrood

Kalf 32
Gebakken kalfshaas met krokant gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen en morillejus  

Entrecôte 28
Entrecôte met witlof, paddenstoelen en  rode wijnjus

Portie verse friet 4,5
Salade van witlof met blauwe kaas en peer 5,5
Gebakken eendenlever 8


Nagerecht

Espresso martini 10
Crémeux van koffielikeur, krokante spongecake van espresso en gel van koffielikeur

Baileys 10
Parfait van Baileys met stoofpeer, sinaasappel en krokante honing

Chocolade 10
Paté van bittere chocolade met schuim van pinda en hazelnoot roomijs

Friandises 10
Zoete lekkernijen met koffie of thee naar keuze

Kaas 15
Selectie van Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’