Chefs verrassingsmenu
3 gangen 42,50
4 gangen 50
5 gangen 57,50
Aperitiefhapjes
Manchego met kweepeer 10
Cecina de Leon 11
Pata Negra 13
Oester met sjalot en framboos-rode wijnazijn 4
Voorgerechten
Sukade 16
Zacht gegaarde Livar sukade met langoustine in tempura en langoustine vinaigrette
Pompoen* 14
Spaghetti van pompoen met Brummelse geitenkaas, soja parels en hazelnoot
Tonijn 16
Geschroeide tonijn met paksoi, venkel, druiven gemarineerd in ponzu en citroenmayonaise
Shiitake* 14
Shiitake met framboosazijn, koolraap, kwartelei, lardo en vinaigrette van rode ui en morilles
Paling 18
Gerookte paling met brioche, aardappelsalade en crème fraîche met bieslook
Eendenbout 14
Gestoomde dimsum van eendenbout met rettich, sesam, bosui en hoisinsaus
Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met salade van tapioca, dragon, bieslook en krokante knolselderij
Hoofdgerecht
Ossenstaart & Coquille 26
Langzaam gegaarde ossenstaart met coquille, bloemkool, paddenstoelen en saus van eekhoorntjesbrood
Heilbot 26
Gebakken heilbotfilet met miso, gekonfijte prei, truffel en saus van gerookte paling
Fazant 26
Fazantenfilet met crème van witte bonen, spruiten, witlof en saus van fazant
Gnocchi* 24
Gnocchi met prei, witlof, truffel pecorino en saus van eekhoorntjesbrood
Kalf 32
Gebakken kalfshaas met krokant gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen en morillejus
Entrecôte 28
Entrecôte met witlof, paddenstoelen en rode wijnjus
Portie verse friet 4,5
Salade van witlof met blauwe kaas en peer 5,5
Gebakken eendenlever 8
Nagerecht
Espresso martini 10
Crémeux van koffielikeur, krokante spongecake van espresso en gel van koffielikeur
Baileys 10
Parfait van Baileys met stoofpeer, sinaasappel en krokante honing
Chocolade 10
Paté van bittere chocolade met schuim van pinda en hazelnoot roomijs
Friandises 10
Zoete lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Kaas 15
Selectie van Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’