- Chefs verrassingsmenu -

3 gangen 32.5 (Wijnarrangement 16.5)

- Jubileummenu -
Om te vieren dat wij 5 jaar bestaan!

5 gangen 45 (wijnarrangement 27.5)

a la carte

- OM MEE TE BEGINNEN -

Brood met kruidenboter 3.5

oesters (3 stuks) 9

Pata negra 12

Taco gevuld met tonijn en mierikswortelmayonaise  (2 stuks) 6

Olijven 4

Aperitiefplank 14

 

- VOORGERECHTEN -

PADDENSTOELEN 10

Krokant filodeeg gevuld met paddenstoelen met spinazie, pecorino en vinaigrette van hazelnoot en citroen 

GAZPACHO 10

Gazpacho met tomaat, zoetzure groenten, watermeloen, piment en feta

KREEFT 16

Cocktail van kreeft met aardappelsalade, mango en Hollandaise saus

ZALM 14

Gerookte zalm met gegrilde artisjok, laurier mayonaise en saus barigoule 

EEND 14

Gekonfijte eendenbout met terrine van eendenlever, paddenstoelen en rode biet

STEAK TARTAAR 14

Tartaar van runderhaas met gegratineerde gem sla en zacht gegaarde eidooier

 

- HOOFDGERECHTEN -

RAVIOLI* 20

Ravioli gevuld met pompoen, geitenkaas en saus van gepofte knoflook en amandel 

ZEEBAARS 22

Gegrilde zeebaarsfilet met zoetzure radijs, meiknol en botersaus met limoen 

RODE MUL  24

Gebakken rode mul met krokante aubergine, paprika en vissaus met dashi

RUNDERHAAS 28

Rosé gebakken runderhaas met gekonfijte sjalot, zomergroenten en kalfsjus

PIEPKUIKEN 22

Piepkuiken van de Big Green Egg met saus van gepofte paprika en gegrilde groenten

EEND 24

Gebakken eendenborst met crème van rode biet, krokante polenta en violet mosterd

EXTRA'S

Krieltjes met mierikswortelmayonaise 4

Portie bimi met satékruiden 8

Witlofsalade met pecannoten en blauwe kaas 3.5

Gebakken lever 8

 

- NAGERECHTEN -

MERENGUE 8

Merengue met framboos, pistache, rozen en pistache roomijs

CHOCOLADE  8

Ganache van pure chocolade met gekarameliseerde noten en framboos sorbet met mint

FRIANDISES 8

Huisgemaakte zoete lekkernijen geserveerd met koffie of thee naar keuze

KAAS  15

Vijf soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’ met elk een bijpassend garnituur