Chefs verrassingsmenu

3 gangen 40,00
4 gangen 47,50
5 gangen 55,00

Aperitiefhapjes

Cecina de Leon (80 gram) 10
Pata Negra (70 gram) 12
Oester met sjalot en framboos-rode wijnazijn 4
Pimentos de padron met gerookte zeezout 6

Voorgerechten

Zuurkool  12
Romige zuurkoolsoep met buikspek en knolselderij

Pompoen 13
Geschroeide pompoen met Brummelse geitenkaas, miso, mirin, sake en krokante tuinbonen

 Coquille 14
Dungesneden coquille met limoen, aardpeer, witlof, appel en nori mayonaise  

Eend 16
Terrine van gekonfijte eendenbout met crème van eendenlever en specerijen vinaigrette

Kalf 14
Kalfstartaar met spitskool, lavas crème, yuzu en krokante aardappel

Witlof 13
Geroosterde witlof met crème van gerookte eidooier, mosterd en kroepoek van oude kaas

Hert 14
Pastrami van hert met zoetzure rode kool, paddenstoelen kroketje en eekhoorntjesbrood vinaigrette  

Zalm 14
Sashimi van zalm met snijboon, kersenbloesem en cashewnoten

Hoofdgerecht

Ossenstaart & Langoustine  26
Langzaam gegaarde ossenstaart met langoustine, schorseneren en vinaigrette van Sambai

Zeeduivel 26
Gebakken zeeduivel met aardpeer, beukenzwam en botersaus met dashi en foreleitjes

Duif 26
Wilde duif met zuurkool, appel, trompette de la mort en specerijen jus   

Gnocchi 24
Gnocchi met palmkool, rode biet, appel, truffel en paddenstoelen vinaigrette

Wildzwijnwang 26
Langzaam gegaarde wildzwijnwang met crème van rode biet, pastinaak en wild jus

DIELS steak 26
Gegrilde sukade steak met king boleet, aardpeer en rodewijn jus

Hertenrugfilet 38
Gebakken hertenrugfilet met rode kool, palmkool, walnoot en jus van hert

Portie verse friet 4
Salade van witlof met blauwe kaas en peer 5
Gebakken eendenlever 8

Nagerecht

Bloedsinaasappel  9
Parfait van witte chocolade met bloedsinaasappel
en yoghurt sponscake

Tarte Tatin  9
Tarte tatin van appel met vanille room en kaneel ijs  

Chocolade 9
Paté van bittere chocolade met gekarameliseerde noten en schuim van pinda   

Friandises 9
Zoete lekkernijen met koffie of thee naar keuze

Kaas  15
Selectie van Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’