Chefs verrassingsmenu

3 gangen €45
4 gangen €55
5 gangen €65

 Voorgerechten

Langoustine €18
In tempura gebakken langoustine met koolraap, rode currycrème, tatsoi en langoustine vinaigrette  

Redefine pulledpork €14
Gestoomde dimsum met Redefine pulledpork*, courgette, komkommer en kombu bouillon 

Pompoen €14
Pompoen met krokante rösti, vadouvan, eidooier gegaard in harissa en Brömmelse  geitenkaas 

Rendang €16
Rendang met kokosgelei, gember, ketjap, pinda en kroepoek van snijbonen 

Makreel €16
Sashimi van makreel met aardpeer, zwarte bonen, duindoornbes en venkel

Fazant & Wildzwijn €18
Rouleaux van fazant, wildzwijnsham en lever met vijgen, cranberry en Madeira vinaigrette

*Redefine meat is het “nieuwe vlees” en is plantaardig 

Hoofdgerechten

Snoekbaars €26
Gebakken snoekbaarsfilet met krokante palmkool, crème van pastinaak en tomaten-botersaus

Gnocchi €24
Gnocchi met oude komijnekaas, geroosterde pompoen, aubergine en vinaigrette van gerookte peterselie en palmkool

Haas €28
Hazenrugfilet met persillade van vadouvan en pistache, aubergine crème, piementos de padron en jus van haas

Eendenborst  €26
Gebakken eendenborst met geroosterde biet, pani puri gevuld met gevogelte lever, cranberry en eendenjus met rode biet
 

Ravioli* €26
Ravioli gevuld met paddenstoelen, truffel pecorino, gegrilde ui, pistache en saus van eekhoorntjesbrood

Tournedos €32
Gebakken tournedos met paddenstoelen, gegrilde ui, crème van eekhoorntjesbrood en rode wijnjus met laurier 

 Supplementen
Portie verse friet €4,5
Salade van witlof met blauwe kaas en peer €5,5

 Desserts 

Chocolade €10
Paté van bittere chocolade met sinaasappel, schuim van hazelnoot, gekarameliseerde noten en ijs van yoghurt

Bloedsinaasappel €10
Parfait van bloedsinaasappel met witte chocolade en bloedsinaasappel ganache, krokante amandel en amandelschuim

Tarte Tatin €10
Tarte Tatin van appel met specerijen karamel en roomijs

Friandises €7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee

Kaas €15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’