Chefs verrassingsmenu
3 gangen 37,50
4 gangen 45
5 gangen 52,50
Aperitiefhapjes
Mini taco met steak tartaar en kimchi 5
Oester met sjalot en rode wijnazijn 4
Pata Negra (70 gram) 12
Voorgerechten
Asperge 12
Romige aspergesoep met salade van peulvruchten en gerookte paling
Buikspek 13
In ketjap en citroen gemarineerde buikspek met noedels, saté en bouillon van pandan
Wortel 12
Tartaar van wortel met zacht gegaarde eidooier, kappertjes en krokante aceto balsamico ui
Gamba 14
Dimsum van gamba met chorizocréme, venkel en saffraanmayonaise
Steak tartaar 14
Tartaar van rundvlees met salade van fregola en dragon, krokante wonton en haringkuit
Tonijn 14
Tataki van tonijn met zoetzure pompoen, pata negra en vinaigrette van ponzu en peterselie
Artisjok 12
Geroosterde artisjok met bloemkool, Bloody mary, schuim Olde Remeker en dragon vinaigrette
Zalm 14
Zalm ingelegd in rode biet en zuring met witte asperge, rode biet en remoulade
Hoofdgerechten
Dorade 24
Gegrilde dorade met langoustine, crème van tomaat en saus van langoustines
Corvina 24
Gebakken corvinafilet met pastinaak, gebraiseerde bloemkool en beurre blanc met citroen en haringkuit
Eend 24
Gebakken eendenborst met aardpeer, dimsum gevuld met kimchi en eendenjus
Bloemkool 24
Bloemkool gebakken in krokant filodeeg met Pierre Robert kaas, truffel en eekhoorntjesbrood vinaigrette
Kalfsucade 24
Langzaam gegaarde kalfssukade met witte asperge, créme van peulvruchten en morillesjus
Kalfshaas & zwezerik 32
Gegrilde kalfshaas met geglaceerde kalfszwezerik, crème van kastanjechampignons, spinazie en kalfsjus
DIELS Steak 26
Gegrilde rumpsteak met gepofte kriel aardappel, rode ui, violet mosterd en kalfsjus
Verse friet 4
Romeinse salade met ansjovis mayonaise 4
Gebakken eendenlever 8
Desserts
Crème brûlée 9
Crème brûlée van amandel en bitterkoekjes
Chocolade & hazelnoot 9
Crémeux van witte chocolade met parfait van hazelnoot en passievrucht
Kokos & aardbei 9
Mousse van kokos en matcha met aardbei, citroenverbena en aardbeisorbet
Friandises 9
Zoete lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Kaas 15
Vier soorten Europese kazen van ‘Het Zuivelhoekje’